Skip to main content

Parro

Goede communicatie en korte lijnen tussen school en ouders vinden wij belangrijk. Daarom werken wij met de communicatie app ‘Parro’. Via dit platform deelt de school informatie met ouders. Parro is een prettig en AVG-proof alternatief.

Parro is een communicatiemiddel waarbij u als ouder alle informatie van school in kunt vinden maar ook in contact kunt komen met de leerkracht. U kunt zelf een gesprek starten met de leerkracht, en de leerkracht kan u persoonlijk een berichtje sturen. Te denken aan een mededeling, sturen van een vraag of het ziek melden (voor 08.15 uur) van uw kind.

Het gaat om nieuwsberichten en de korte contacten. Bijvoorbeeld een vraag om ouderhulp, of wat praktische informatie over groepsactiviteiten. Er staat ook een kalender op, waar bijzondere activiteiten in vermeld staan.

De leerkracht kan foto's delen van een groepsactiviteit, oudergesprekken plannen of een mededeling doen over een bepaald thema waar de groep aan werkt.

Ook kunt u de privacy voorkeuren voor uw zoon of dochter aangeven. U kunt denken aan de periodieke portretfoto, periodieke groepsfoto, beeldmateriaal Parro, etc. Parro kunt u gebruiken op elk apparaat. Het is beschikbaar als app (heeft de voorkeur) en als website.

Download de app (Parro) op uw telefoon of tablet in de App-store of Playstore. Voor een computer, laptop of Windows-Phone; ga op internet naar: talk.parro.com Meld u aan met de code die u, van de groepsleerkracht, heeft ontvangen op uw mailadres.

Via 'profiel' kunt u de app naar uw wensen instellen. Bij nieuwe acties (mededelingen) in Parro, ontvangt u een melding. Heeft u nog vragen, vraag dan of een andere ouder u misschien even kan helpen, of stel uw vraag op school aan de leerkracht. Op support.parro.com vindt u ook antwoord op vele vragen. We hopen dat u Parro als een prettig communicatiemiddel zult gaan ervaren.